Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποχαιρέτησε την ομάδα ο Τζιαμπουρής

Αποχαιρέτησε την ομάδα ο Τζιαμπουρής

tziampouris


Ακολουθεί γραπτή δήλωση του πρώην Υπεύθυνου της Πρώτης Ομάδας, Γιώργο Τζιαμπουρή:

«Αποχωρώ από τον Σύλλογο τον οποίο υπηρέτησα τα τελευταία έξι χρόνια, για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευλογημένος, που είχα την ευκαιρία να σταδιοδρομήσω στον μεγαλύτερο Αθλητικό (Ποδοσφαιρικό) Σύλλογο της χώρας μας, πανηγυρίζοντας τίτλους και αμέτρητες επιτυχίες, νιώθοντας σε κάθε στιγμή την ανιδιοτελή αγάπη και αφοσίωση των χιλιάδων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τιμή και ευλογία νιώθω για τον λόγο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία ομάδα, η οποία πρεσβεύει αρχές, αξίες και ιδανικά, πέραν του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, τις οποίες δυστυχώς βλέπουμε στις μέρες μας να τις καταστρατηγούν τα “κέντρα αποφάσεων”.

Δεν θα χαρακτηρίσω ατυχία το γεγονός πως “κληρονομήσαμε”, από λάθη άλλων, την οικονομική δυσχέρεια και εξαθλίωση, που καθημερινά αποτελεί τροχοπέδη στην επίτευξη των στόχων μας, αλλά και των πιο απλών καθημερινών εργασιών.

Με ομαδική προσπάθεια Διοίκησης, Τεχνικής Ηγεσίας, Ποδοσφαιριστών και των αφοσιωμένων οπαδών, είμαι σίγουρος ότι θα υποσκελιστεί και αυτή η περιπέτεια και θα αποτελέσει παρελθόν.

Αρκεί όλοι, συσπειρωμένοι, να ενισχύσουν την προσπάθεια που καθημερινά γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, από μια ικανότατη και αξιοθαύμαστη τεχνική ηγεσία. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, όμως αποτελεί μονόδρομο η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη φυσική της θέση.

Η Βασίλισσα στο θρόνο της!

Γιώργος Τζιαμπουρής».

Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Τζιαμπουρή για την εξαετή παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία υπηρέτησε με ευσυνειδησία, αφοσίωση και σεβασμό.