Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρεσε και κέρδισε

Άρεσε και κέρδισε

pod-omo-axna-a5


Εκμεταλλευόμενη το εκρηκτικό ξεκίνημα της, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επιβάλει πλήρως το παιχνίδι της και κέρδισε το Εθνικό με 2-0. Η ομάδα του Καϊάφα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και πήρε μια δίκαιη νίκη, επιβεβαιώνοντας πως είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Α’ ημίχρονο

Επιθετικά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και προσπάθησε να πιέσει από νωρίς. Μετά από κάποιες προϋποθέσεις που δεν έφεραν μεγάλη φάση, το σκορ άνοιξε στο 11. Ο Ράμος βρήκε το Κιρμ, που με την πρώτη έπαιξε στο μόνο Νούνο Ασσίς. Ο μάγος μόνος με το τέρμα δεν μπορούσε να αστοχήσει και έγραψε το 1-0. Στο 16′ ο Κιρμ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια, με τον Λοΐζου να αποκρούει λίγο πριν το γκολ. Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Κιρμ έκανε υπέροχη κίνηση και πάσα στον Ασσίς, ο Νούνο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λοΐζου στο τετ α τετ. Η μπάλα έφτασε στον Ποτέ που με κεφαλιά την έστειλε λίγο άουτ. Στο 20′ ένα σουτ του Κιρμ αποκρούστηκε από το Λοΐζου, ενώ ένα νέο από τον Ποτέ στο 25 κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 38′ ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση για την Άχνα. Λάθος στην άμυνα και ο Πογιατζής έφυγε μόνος, ευτυχώς όμως ο Μορέιρα έκανε σωτήρια επέμβαση.

B’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πιο επιθετικά και στο 56′ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ασσίς. Ο Κιρμ έκανε πλαγιοκόπηση ο Λοΐζου απέκρουσε την πρώτη μπαλιά, η μπάλα έφτασε στο Νούνο, το σουτ του όμως αποκρούστηκε στα σώματα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ποτέ έφυγε μόνος, το σουτ του όμως έφυγε λίγο άουτ. Στο 61′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν. Ο Έβερτον έκανε σκληρό φάουλ εκτός φάσης στον Ασσίς και αποβλήθηκε. Στο 67′ ο Ποτέ ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Σκαπούλης έδωσε επιθετικό. Στο 77′ λίγο έλειψε ο Σκέμπρι να σκοράρει στην επανεμφάνιση του. Ο Ράμος μπήκε από αριστερά και τον βρήκε, η προβολή του όμως έφυγε άουτ. Στο 83′ ο Ασσίς έκανε υπέροχο ελιγμό έδωσε όμως κακή πάσα στον Σκέμπρι και το 2-0 δεν ήρθε. Στο 85′ ένα σουτ του Φοφανά αποκρούστηκε. Στο 89′ ο Γκαρσία έκανε σέντρα, ο Ατάντα απέκρουσε ασταθώς και ο Σκέμπρι από κοντά σκόραρε και τέλειωσε το ματς! Μέχρι το τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες, η δεύτερη με τετ α τετ του Γιόγιο το 3ο όμως δεν ήρθε.

Συμπερασματικά

Είχε εξαιρετικά διαστήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ,ειδικά στην αρχή και σε αυτά πρέπει να κτίσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να γίνεται ομάδα και το αποτέλεσμα αρέσει στο κόσμο! Συνεχίζουμε ταπεινά, προσγειωμένα και υπάρχει ακόμα δρόμος!