Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν είναι πλέον μόνο η διάθεση

Δεν είναι πλέον μόνο η διάθεση

kosmos-omo-axna245


Από το πρώτο παιχνίδι που τα αμυντικά χαφ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν οι Οικονομίδης και Φυλακτού, είδαμε όλοι σημαντική διαφορά. Η διαφορά τότε αφορούσε κυρίως τη διάθεση, τα τρεξίματα, το πάθος. Εφτά αγωνιστικές μετά, το δίδυμο αυτό δείχνει να μην σπάζει με τίποτα, τα όσα προσφέρει όμως έχουν αλλάξει σημαντικά μιας και οι δυο τους έχουν κερδίσει πολύ σε αυτοπεποίθηση.

Η βρώμικη δουλειά, τα τρεξίματα και το πάθος, είναι δεδομένα για το Γιόγιο και το Φύλα. Πλέον όμως, βοηθούν πολύ περισσότερο στην ανάπτυξη της ομάδας. Δεν φοβούνται να παίξουν με κάθετα τον Ποτέ ή τον Ασσίς με πλάτη, νιώθουν αρκετά δυνατοί για να βγουν νικητές σε μονομαχία ένας εναντίων ενός. Γενικώς σε κάθε παιχνίδι επιβεβαιώνουν πως μπορεί να είχαν παιχνίδια πρώτης κατηγορίας πριν έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ακόμα όμως εξελίσσονται.

Σε αυτή την εξέλιξη, ιδιαίτερο ρόλο παίζουν όπως πληροφορούμαστε δύο άνθρωποι. Ο πρώτος είναι προφανώς ο προπονητής τους που τους εμπιστεύεται και τους το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο, μονιμοποιώντας τους στην εντεκάδα και καθοδηγώντας τους τακτικά. Ο δεύτερος δεν είναι άλλος από το Νούνο Ασσίς, που φροντίζει να τους μιλάει συνεχώς σε προπόνηση και γήπεδο. Και οι δυο Κύπριοι με τη σειρά τους, φροντίζουν να κάνουν τη ζωή του πολύ πιο εύκολη.