Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Θα αποκτηθούν 2 κεντρικοί αμυντικοί”

Δημητρίου: “Θα αποκτηθούν 2 κεντρικοί αμυντικοί”

pod-omo-ael2-dimitriou


Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision έκανε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως θα αποκτηθούν 2 κεντρικοί αμυντικοί, με τον ένα να έρχεται νωρίς μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει. Αναλυτικά:

“Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν 2 κεντρικοί αμυντικοί και ελπίζουμε τουλάχιστον ο ένας να έρθει άμεσα. Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις, όμως αν δεν κλείσουν δεν μπορούν να θεωρηθούν δεδομένες.

Έχουμε νεαρούς παίκτες στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ήδη κάποιοι μπήκαν και έδειξαν ότι μπορούν. Το πρώτο βήμα είναι θετικό, για να καθιερωθούν όμως χρειάζεται να διατηρήσουν την απόδοση τους σε υψηλά επίπεδα. Χρειάζεται συνεχής βελτίωση, μόνο έτσι θα μπουν για τα καλά στην εντεκάδα. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που δεν έχουν πάρει τόσο χρόνο που θεωρούμε πως ναι μπορούν να μπουν στην ομάδα και είναι θέμα δικό τους να μινιμοποιηθούν. Είναι απόφαση της ομάδας να στηρίξει αυτά τα παιδιά, ταυτόχρονα όμως πρέπει το επίπεδο να διατηρηθεί ψηλά για αυτό πρέπει συνεχώς να δουλεύουν σκληρά. “