Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο Ιβάν ή κάτι άλλο;

Δυο Ιβάν ή κάτι άλλο;

herceg


Δυο Ιβάν, φαίνεται να είναι τα φαβορί για να καλύψουν τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο λόγος για τους Ιβάν Ρουνιέ και Ιβάν Ερτζέγκ, δύο παίκτες με αρκετές ομοιότητες, αλλά εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Η κάθε περίπτωση πάντως βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο και με άλλα δεδομένα.

Ξεκινώντας από το Ρουνιέ, είναι στην κορυφή της λίστας του Καϊάφα. Τα έχει βρει με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον διαπραγματεύεται ο ίδιος τη λύση του συμβολαίου του με τη Νόρτζλαντ. Είναι 24 χρονών, Κροάτης, ψηλός, ιδιαίτερα ικανός στον αέρα. Ο Ερτζέγκ από την άλλη αρέσει, όμως οι συζητήσεις δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο. Είναι επίσης 24 χρονών και Κροάτης, όμως διακρίνεται περισσότερο με τη μπάλα στα πόδια και λόγω της ταχύτητας του για τη θέση που παίζει.

Η προοπτική πάντως των δυο νεαρών Κροατών, αρέσει στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η καριέρα τους είναι σε ανοδική πορεία, είναι σε ηλικία που διψάνε για μπάλα και έχουν κίνητρα να πάνε ψηλά. Το γεγονός πως είναι συμπατριώτες και έχουν πιθανότατα συνυπάρξει στις μικρές εθνικές τη χώρας, είναι το αλατοπίπερο. Ο χρόνος θα δείξει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει τους δυο Ιβάν στη μηχανή της, ή αν τελικά θα προχωρήσει με άλλες περιπτώσεις.