Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δίπλα της για άλλη μια φορά

Δίπλα της για άλλη μια φορά

kosmos-kaz-salamina88


Στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, επικρατεί πανικός, αυτή είναι η αλήθεια. Οι δυο πρωτοπόροι δεν πείθουν και έχουν αλλάξει προπονητές. Οι αποκαλύψεις Παναγή, έχουν σοκάρει αρκετούς και το μυαλό τους δεν είναι στο γήπεδο. Δεν ξεχωρίζει καμία ομάδα, ούτε μπορεί να αποκτήσει δυναμική. Και έρχονται ακόμα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες με παρόμοιους στόχους. Πραγματικά μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τι ξεχωρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ από όλους τους άλλους; Ο μεγάλος της κόσμος! Εκείνος που ποτέ δεν την έχει εγκαταλείψει, στα δύσκολα ήταν πάντα στο πλευρό της. Έχει μετά από καιρό χαμογελάσει λόγω του αγωνιστικού, αντιλαμβάνεται όμως πλήρως πως υπάρχει δουλειά να γίνει και στον τομέα εκείνο, αλλά και στον οικονομικό/διοικητικό. Για την ώρα όμως, ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετοιμάζεται για το Σάββατο. Ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι με την Άχνα και να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη.

Θα είμαστε δίπλα της για άλλη μια φορά. Έχουμε τις διαφωνίες μας, έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε όμως όλοι και τεράστια αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ΓΣΠ θα μοιάζει αύριο ξανά με γήπεδο που υποδέχεται τη βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι στο πλευρό της…