Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ K. Νικολαΐδη, να η ευκαιρία σου

K. Νικολαΐδη, να η ευκαιρία σου

pod-ermis-72-moreira-apovoli


Για τρεις λόγους έχει σχολιαστεί φέτος ο διαιτητής Νικολαΐδης: 1) για την άδικη αποβολή του Ζοσέ Μορέιρα στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Ήταν η δεύτερη κόκκινη λανθασμένη κόκκινη που έδωσε ο εν λόγω ρεφ σε παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για χέρι. 2) Για την χειρότερη διαιτησία της χρονιάς, στο Αποέλ-ΑΕΚ, σε ένα αγώνα που έπιασε από το χεράκι το Αποέλ γιανα του δώσει βαθμό. 3) Γιατί ο Μάριος Παναγή, τον φωτογράφισε σαν το διαιτητή που συνελήφθη στα νιάτα του για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων σε αγώνα της ομάδας του, Αποέλ.

Με ποια λογική ορίστηκε ο κ. Νικολαΐδης να διευθύνει στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ Ερμή και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε να καταλάβουμε. Είναι σαν να θέλουν οι κύριοι της Επιτροπής να γίνουν λάθη. Από όλους τους διαιτητές της Κύπρου, ο κ. Νικολαΐδης είναι πιθανότατα η χειρότερη επιλογή, όχι λόγω ικανοτήτων, τέτοιες η αλήθεια διαθέτει, αλλά γιατί μπαίνει αχρείαστη πίεση στον άρχοντα του γηπέδου, για όλους τους λόγους που αναφέρει η πρώτη παράγραφος.

Εκείνο που ξέρουμε μετά βεβαιότητας, είναι πως ο διαιτητής του σημερινού αγώνα, έχει μπροστά του μια μοναδική ευκαιρία, να διορθώσει έστω και λίγο την εικόνα του. Ο τρόπος είναι απλός, να μπει στο γήπεδο και να σφυρίξει 50-50. Να ξεχάσει δηλαδή πως η μια ομάδα από τις δύο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και να παίξει ακριβοδίκαια. Ούτε κόκκινες για κεφαλιά, στο κέντρο του γηπέδου, ούτε επειδή η μπάλα κτύπησε στο στήθος του τερματοφύλακα μας. Κύριε Νικολαΐδη, άρπαξε την ευκαιρία σου, αρκετά τσαλακώθηκε το όνομα σου.