Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κανένας χώρος για χαλάρωση

Κανένας χώρος για χαλάρωση

pod-doxa-b146


Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Δόξα, το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με κυπριακό ποδόσφαιρο. Η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστια. Κίνητρα όμως, έχουν και οι δύο κι ας είναι διαφορετικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παλεύει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, η Δόξα για να αποφύγει τα χαμηλά. Όποιος νομίζει λοιπόν πως το παιχνίδι είναι κερδισμένο πριν καν αρχίσει είναι γελασμένος. Κι αν αποδειχθεί εύκολο, θα είναι γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σοβαρή.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να πάμε και πολύ μακριά για να πείσουμε πως το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Στον πρώτο γύρο, χρειάστηκε η απόκρουση πέναλτι του Αντώνη Γιωργαλλίδη στο 90-φεύγα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς, σε ένα ματς που η ομάδα μας ήταν επιεικώς μέτρια, έπαιξε με τη φωτιά και γλίτωσε χάρη στην κλάση του Αντώνη. Για να μην μπλέξουμε λοιπόν σε τέτοιες περιπέτειες, καλά κάνουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας μας και να πάρουμε χωρίς πολλά πολλά το τρίποντο.

Όλοι σε κάποια στιγμή των τελευταίων καλών παιχνιδιών της ομάδας μας, σκεφτήκαμε “αν δεν ερχόταν εκείνη η ήττα από την Αγία Νάπα”. Για να μην έρθουν άλλες σκέψεις και άλλα “αν”, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς και να το κάνουμε δικό μας. Και να μην ξεχνάμε πως πολλές φορές η συνέπεια είναι το συστατικό που ξεχωρίζει τις καλές από τις μεγάλες ομάδες.