Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και θέλει και μπορεί

Και θέλει και μπορεί

pod-aek-omo-goal-pote


Στο Δασάκι της Άχνας μεταβαίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Ερμή (Cytavision, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών, για να απομακρυνθεί από τη σημερινό αντίπαλο της βαθμολογικά και να κοιτάξει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον αντίπαλο της που στο πρωτάθλημα μετράει μες το 2015 μόνο ήττες. Η μικρή βαθμολογική διαφορά όμως δείχνει πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι. Όταν το καλοκαίρι οι δυο ομάδες έθεταν μακροπρόθεσμους στόχους, πάνω κάτω οι ίδιοι θα ήταν κι ας μην δημοσιοποιήθηκαν.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο τελικός νικητής θα εξαρτηθεί κυρίως από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μες το γήπεδο. Έχει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της, είναι σε καλύτερη κατάσταση, μπορούμε να πούμε πω είναι και το λογικό φαβορί. Τώρα πρέπει να το αποδείξει μέσα στις 4 γραμμές, να επιβάλει το δικό της ρυθμό και να αποδράσει από το Δάσος με το τρίποντο.