Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κέρδισε κατά κράτος τη σκακιέρα

Κέρδισε κατά κράτος τη σκακιέρα

kwstis


Δούλεψε στην εντέλεια το πλάνο του τεχνικού τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ήταν ακριβώς η κατά κράτος επικράτηση του Καϊάφα στην σκακιέρα των προπονητών, που έγειρε την πλάστιγγα με το μέρος της ομάδας μας. Κι ας είδε το πλάνο του να ανατρέπεται 3 μέρες πριν το ματς, με την απρόοπτη αποχώρηση του Ακουισταπάτσε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ “κλείδωσε” την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν της επέτρεψε σε κανένα σημείο να απειλήσει, ενώ ήξερε ακριβώς που να την κτυπήσει επιθετικά. Αν έλειπε η έμπνευση του Μπόγιεβιτς και η τρομερή εκτέλεση του Κολαούτι, ίσως η ΑΕΚ να μην έκανε σουτ στο τέρμα. Το τεχνικό τημ δεν έδωσε καθόλου χώρο στον Τομάς, με αποτέλεσμα οι Λαρνακείς να κρατάνε μπάλα, αλλά να μην απειλούν κάθετα. Όσον αφορά τα φτερά, από όπου στα προηγούμενα ματς είχαν κάνει τη ζημιά, Κυριάκου και Μαργκάσα είχαν συνεχώς βοήθειες από Κιρμ και Ρούμπιο με αποτέλεσμα να μην απειληθούμε σχεδόν καθόλου. Επιθετικά, όπως προαναφέραμε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήξερε που να κτυπήσει και ειδικά μετά το πρώτο γκολ του Ποτέ, το έκανε κατ’ επανάληψη και έφτιαξε πέραν των γκολ, άλλες 4 κλασσικές ευκαιρίες.

Κλείνουμε με την έμπνευση με το Λεάντρο. Καταρχάς να τονίσουμε πως ο Βραζιάνος απέδειξε πως οι μεγάλοι παίκτες παίζουν παντού. Και κατά δεύτερο, πρέπει να πιστωθεί ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τόλμησε να τον βάλει μετά από 8 μήνες απραξίας σε θέση που δεν είναι η φυσική του. Ήταν μια υπενθύμιση, ότι το τεχνικό τημ, βλέπει τους παίκτες καθημερινά στην προπόνηση και ξέρει καλύτερα, πού και πώς μπορούν αυτοί να βοηθήσουν.