Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με Ρόντρι πλάι στον Γιόγιο

Με Ρόντρι πλάι στον Γιόγιο

proponisi-2015-1


Χωρίς το Γεράσιμο Φυλακτού θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή κόντρα στην Δόξα. Ο νεαρός Κύπριος, αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα. Ο Κώστας Καϊάφας, πρέπει έτσι να αξιολογήσει τις επιλογές του και να αποφασίσει ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Το πρώτο σενάριο και επικρατέστερο, φέρει τον Ρόντρι δίπλα στον Γιώργο Οικονομίδη στον άξονα. Αυτό είχε δείξει ο κόουτς και στο φιλικό αγώνα με το Παραλίμνι την περασμένη εβδομάδα και λογικά αυτό θα δούμε και στο επίσημο της Κυριακής. Ο Ισπανός βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου τα Χριστούγεννα, έμεινε λόγω της αποχώρησης του Σερτζίνιο και έπαιξε σε κάποια παιχνίδια ως αλλαγή. Ο καλός Ρόντρι της Ευρώπης, σίγουρα μπορεί να αντεπεξέλθει.

Από κει και πέρα, ο κόουτς έχει άλλες δυο επιλογές. Η πρώτη και πιο απομακρυσμένη είναι να ξεκινήσει ο Γκουλόν. Ο Γάλλος δεν είναι στο 100% και λογικά θα βρίσκεται στον πάγκο. Η δεύτερη, είναι να μετακινηθεί στα χαφ ο Λεάντρο, παρτενέρ του Ρουνιέ να παίξει ο Λομπιανίτζε και να ξεκινήσει δεξί μπακ ο Κυριάκου. Και αυτό το σενάριο δύσκολα θα παίξει, αφού προϋποθέτει αρκετές εσωτερικές αλλαγές.