Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μοιρασιά στο Δάσος

Μοιρασιά στο Δάσος

das-ermis-omo37


Παρότι καλύτερη από τον αντίπαλο το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μόνο τον 1 από τους 3 πόντους που θα μπορούσε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε μπροστά στο σκορ, ισοφαρίστηκε όμως σε μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την έξοδο του Ασσίς, η ομάδα μας δεν είχε το ίδιο καλό ρυθμό, είχε όμως πιο καθαρές ευκαιρίες να σκοράρει, κάτι που δεν κατάφερε.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 7 και ήταν τετραπλή. Πρώτα ο Ποτέ, μετά ο Ασσίς, μετά ο Οικονομίδης και τελευταίος ο Ρούμπιο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν από κοντά τον Μπογκατίνοφ. Στο 15′ ο Ουόν έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ιμπραΐμι κατέληξε στα χέρια του Μορέιρα. Από εκείνο το σημείο και για τα επόμενα 15 λεπτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσε μπάλα, γυρόφερνε τη μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρει να διασπάσει την άμυνα του Ερμή.  Στο 30′ ο Άλεξ Ρούμπιο έφυγε στον αιφνιδιασμό έκανε όμορφη ντρίπλα, το σουτ του όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση η μπάλα έφτασε στο Λέο που έπαιξε 1-2 με τον Ασσίς και από κοντά άνοιξε το σκορ! Στο 39′ ο Ιμπραΐμι έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια και σούταρε στη γωνία του Μορέιρα, ο Ζοσέ όμως απογειώθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 43′ ο Ντε Πίνα με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το 1-1 ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα και ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια η εικόνα και στην αρχή του δεύτερου ημίχρονο, παρότι η απουσία του Ασσίς ήταν περισσότερο από προφανής. Κάποια γεμίσματα στα πρώτα λεπτά αποκρούστηκαν μάλλον εύκολα για να φτάσουμε στο 52′ και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Οικονομίδης έκανε σέντρα, ο Ποτέ πήρε τη κεφαλιά, βρήκε όμως τον Μπογκατίνοφ σε ετοιμότητα.Στο 57′ ένα σουτ του Ονίλο κόντραρε στον Ούτσα και έφυγε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έπιασε επικίνδυνη κεφαλιά, άουτ. Όσο περνούσε ο χρόνος, η απουσία του Ασσίς ήταν όλο και πιο εμφανής, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε τον ίδιο ρυθμό στην ανάπτυξη της. Στο 69′ ο Κιρμ έδωσε πανέξυπνη κάθετη στον Ποτέ, που δεν πρόλαβε να αγγίξει τη μπάλα και να τη στείλει τα δίκτυα. Στο 78′ ο Ρόντρι έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον μόνο Σκέμπρι, ο Μαλτέζος όμως έκανε κακό κοντρόλ και εν κατάφερε να τελειώσει τη φάση. Στο 80′ ο Σκέμπρι ζήτησε πέναλτι, σε μια δύσκολη φάση, ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μια κεφαλιά του Ουόν στο 89′ δεν ανησύχησε τον Μορέιρα. Στο 90′ ο Σκέμπρι έβγαλε μόνο το Φοφανά, ο Ουόν όμως του πήρε τη μπουκιά από το στόμα.

Συμπερασματικά

Έχουμε την αίσθηση πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πιο προσεκτική στο στημένο που δέχθηκε το γκολ, θα έφευγε με τη νίκη. Η ουσία είναι όμως ότι η ισοφάριση ήρθε, σχεδόν ταυτόχρονα με τον τραυματισμό του Ασσίς, δυο γεγονότα που άλλαξαν την όψη του αγώνα. Όπως και να έχει, η ισοπαλία είναι το τελικό αποτέλεσμα και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα.