Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κερδίσουν το στοίχημα τέλος του μήνα!

Να κερδίσουν το στοίχημα τέλος του μήνα!

dioikisi1


Της Άντριας Χήρα, balla.com.cy

Σε δέκα μέρες ο Ιανουάριος θα βγει, με τον Φεβρουάριο να παίρνει σειρά! Στην Ομόνοια ναι μεν από την μία νιώθουν ικανοποίηση για τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας!

Η Ομόνοια είναι σε μία αγωνιστική άνοδο την συγκεκριμένη περίοδο και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να διατηρηθεί η ομάδα σε αυτά τα επίπεδα! Έχουμε δει πρόσφατα αλλά και παλαιότερα τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν ανεπίσημα τα παράπονα τους για τις πληρωμές τους από την ομάδα! Δεν εννοούμε καθυστερημένες πληρωμές αλλά τους τρόπους με τους οποίος υπογράφηκαν κάποια συμβόλαια, τα οποία προνοούν μέχρι και 2-3 μήνες μέσα! Έχουμε δει τον Ακουισταπάτσε και τον Σερτζίνιο να φεύγουν γι’ αυτό τον λόγο, περιστατικά που αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση του σωματείου. Τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν μόνο στην Ομόνοια, αλλά στις πλείστες ομάδες!

Στο τέλος του μήνα η διοίκηση του κ. Σεραφείμ, θα πρέπει να βρει το χρήμα για να πληρώσει τουλάχιστον ένα μισθό στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ και στους υπαλλήλους του σωματείου! Η διοίκηση κάνει τα πάντα και ελπίζει στην βοήθεια παράλληλα του κόσμου. Υπάρχει αισιοδοξία ότι το χρήμα θα έρθει στο σωματείο άμεσα με την διάθεση των Premium υπό το Σχέδιο 2+1, το οποίο συγκεκριμένο σχέδιο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση κινείται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς! Ούτως ώστε να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες που θα προκύψουν από τιμωρίες.
Όλοι στην Ομόνοια επιβάλλεται να βρούν τη δύναμη, το σθένος και τις αντοχές για να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα στο τέλος του μήνα. Σε αντίθετη περίπτωση η Ομόνοια θα κινδυνεύσει με τιμωρία! Και τιμωρία δεν είναι το -3 αλλά η επιβίωση του σωματείου!