Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να μεν έχει παράπονα η Πάφος”

“Να μεν έχει παράπονα η Πάφος”

u17-laspes


Τον χορό των αποκαλύψεων και των ηχητικών ντοκουμέντων για τους στημένους αγώνες άνοιξε απόψε το Σίγμα. Ακούστε τη συνομιλία του μέλους της Ε.Δ. με διαιτητή για τον αγώνα ΠΑΦΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σπύρου ήταν το άτομο που ζητούσε να μην αφήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να νικήσει

Από το δελτίο του ΣΙΓΜΑ: «Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται η ουσία της όλης συνομιλίας, δηλαδή τις υποδείξεις του πρώην μέλους της Επιτροπής διαιτησίας στον διαιτητή, ο οποίος δεν ακολούθησε τις οδηγίες του να ευνοήσει συγκεκριμένη ομάδα. Στην αρχή της συνομιλίας ακούγονται γενικές κουβέντες, ωστόσο πολύ σύντομα ο πρώτος μπαίνει στο ψητό και δίδει οδηγίες για το χειρισμό του αγώνα νέων Πάφος-ΟΜΟΝΟΙΑ».

Μέρος από το πρώτο ηχητικό απόσπασμα

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Έλα να σου πω κάτι…

Διαιτητής-Πε μου….

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ- Το λοιπόν…Το Σαββάτο πάεις στην Πάφο, στα δεύτερα το παιχνίδι το U15 εν οι 2 πρώτοι ντάξει; Το λοιπόν θέλω έτσι να παίξει λίον η έδρα οι Παφίτες γιατί εκακοφάνηκεν τους που εβάλαμε Λεμεσιανούς. Εντάξει εγώ εκαθησύχασα τους, είπα τους εννά σας παίξουν εντάξει τα παιθκιά.

Ντάξει? Τζαι εννά πω και του (……), του (……) εν του έχω εμπιστοσύνη να του μιλήσω.

Διαιτητής-Εντάξει (….) μου.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Προσέχετε όμως λιόν για να μεν έχει παράπονα η Πάφος.

Στη συνέχεια, το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας, προχωρεί σε παρατηρήσεις αφού ο διαιτητής δεν ακολούθησε τις οδηγίες του.

Πρόκειται για αγώνα τρίτης κατηγορίας και συγκεκριμένα μεταξύ των ομάδων Σπάρτακου Κιτίου-Διγενή Ορόκλινης. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-0 με τη συνομιλία να αφορά οφσαϊντ που δε δόθηκε υπέρ συγκεκριμένης ομάδας.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Ακούστε το ηχητικό: