Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεπουτάρει ο Ρούνιε

Ντεπουτάρει ο Ρούνιε

ivan-runje-ermis


Στη “μάχη” πέφτει από αύριο το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη περίοδο Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Ιβάν Ρουνιέ που θα είναι αύριο στην αρχική εντεκάδα του Κώστα Καϊάφα, στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Κροάτης προήλθε από φουλ αγωνιστική δράση στη Δανία, είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και το τεχνικό τημ θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην αμυντική γραμμή της ομάδα μας.

Για την ομαλή ένταξη του στην ομάδα, λειτουργούν υπέρ του Κροάτη δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι πως ντεμπουτάρει σε ένα παιχνίδι που αν η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειριστεί σωστά, δεν θα πιεστεί πολύ. Πιο πιθανόν είναι να τον δούμε να δοκιμάζεται στο χώρο παρά σε οργανωμένη άμυνα, αφού η λογική λέει πως η Δόξα θα ψάξει να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Ο Ρουνιέ είναι γνωστός για την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι, είναι ευκαιρία να δούμε και πως ανταποκρίνεται όταν η ομάδα επιτίθεται.

Το δεύτερο θετικό, είναι το άτομο που έχει δίπλα του. Ο Λεάντρο Μαρκολίνι κατάφερε από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκε στην αμυντική γραμμή να γίνει ο κουμανταδόρος της άμυνας, ο άνθρωπος που καθοδηγεί και τους υπόλοιπους. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και με το νέο του συμπαίκτη, με τον οποίο έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στόχος προφανώς, να δέσουν όσο περισσότερο γίνεται ενόψει των ντέρμπι, όπου θα πιεστούν σε αυξημένο βαθμό.