Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Λέο δίνει τη λύση

Ο Λέο δίνει τη λύση

leo_skempri1409


Ένα οκτάμηνο εκτός επίσημων αγώνων συμπληρώνει σήμερα ο Λεάντρο καθώς στις 03/05/2014 είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση για τη β’ φάση του πρωταθλήματος 2013/14.

Ο άτυχος Λέο δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, χθες επανεγγράφηκε στην ομάδα και σήμερα είναι έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του το κακό 2014. To ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις, είναι ένα μεγάλο συν για τον τεχνικό του τριφυλλιού.

«Eίμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ το πόδι μου πλέον δεν με ενοχλεί, ούτε με κρατά πίσω σε αυτοπεποίθηση. Απλά θα πρέπει να βρω ρυθμό. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως από το πρώτο δευτερόλεπτο θα δώσω το 100%, μου έλειψε το ποδόσφαιρο και θα δώσω τα πάντα», δήλωσε την περασμένη βδομάδα στην ιστοσελίδα μας ο ποδοσφαιριστής.

Ο Λεάντρο στις προπονήσεις δοκιμάστηκε από τον Κώστα Καϊάφα στο κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται σήμερα να είναι ο παίκτης που θα δώσει τη λύση στο μεγάλο κενό που άφησαν οι παίκτες που αποχώρησαν.