Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλα γίνονται…

Όλα γίνονται…

pod-aek-omo-assis-margaca


Μια και μόνο αγωνιστική, ήταν αρκετή για να μας θυμίσει πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να στοχεύει πιο ψηλά από αυτό που πέτυχε στον πρώτο γύρο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού του Αποέλ με την Αγία Νάπα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη ανεβεί μια θέση, έχει πλησιάσει στον 1 βαθμό τον τρίτο Ερμή και έχει μειώσει τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους 7.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι έπεισε με την εμφάνιση της. Έπεισε πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, από καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Ακόμα και οι ομάδες του Αποέλ και του Απόλλωνα που έκτισαν διαφορα, δεν έχουν δείξει πως είναι ακτύπητες. Το αντίθετο, έδειξαν έντονα πως έχουν αδυναμίες και πως θα χάσουν αρκετούς βαθμούς μέχρι το τέλος. Όχι δεν λέμε πως πάμε για πρωτάθλημα, δεν πετάμε στα σύννεφα λόγω μιας εμφάνισης και μιας νίκης. Πιστεύουμε όμως ότι αν συνεχίσουμε το ίδιο θα φτάσουμε ψηλά.

Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή που καταφέρνει να διαχωρίσει οικονομικό και αγωνιστικό, δικαιούται να στοχεύει ψηλά. Ελπίζουμε να την βλέπουμε κάθε εβδομάδα.