Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιες άλλες ομάδες, ανήκουν στη δεξιά;

Ποιες άλλες ομάδες, ανήκουν στη δεξιά;

pod-othellos-35-ball


Με βάση τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης στο δικαστήριο, «υπάρχει γραπτή καταγγελία ότι ο ύποπτος, κατά το 2010 – 2011 όταν ήταν μέλος της επιτροπής διαιτησίας, σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις προσπάθησε να πείσει διαιτητή να αλλοιώσει αποτέλεσμα υπέρ συγκεκριμένων ομάδων της αρεσκείας του, με αντάλλαγμα την ανέλιξη του. Διαιτητής από τη Λεμεσό, κατέθεσε, ότι ο ύποπτος άρχισε του τηλεφωνούσε το 2010, ζητώντας του να βοηθά ομάδες που ανήκουν στη δεξιά παράταξη, και το ΔΗΣΥ.

Αν τα πιο πάνω ισχύουν, να μας συγχωρέσετε κιόλας, αλλά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως αφορούσαν μόνο τα πρωταθλήματα των U21 και των μικρών κατηγοριών, ίσως να κάνουμε όμως λάθος. Άλλωστε όσα βλέπουν τα ματάκια μας στα γήπεδα, μας είχαν από καιρό προϊδεάσει για τι γίνεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο και γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει τόσα φάλτσα σφυρίγματα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τόσο απλά, ότι στις μικρές κατηγορίες έσπρωχναν τις δεξιές ομάδες και στην πρώτη κατηγορία, εκεί δηλαδή που παίζονται τα εκατομμύρια, δεν υπήρχαν τέτοιες καταστάσεις.

Ρωτάμε λοιπόν ανακριτές, αστυνομικούς ανακριτές, τον υπουργό Δικαιοσύνης, το Γενικό Εισαγγελέα και το βοηθό του: ποιες άλλες ομάδες ανήκουν στη δεξιά; Ποιες έκαναν προεκλογική εκστρατεία βουλευτών του ΔΗΣΥ στα γραφεία τους; Ποιες από αυτές έχουν στα μάτια του κόσμου τη ταμπέλα του μόνιμα ευνοημένου από το παρασκήνιο; Είναι αναμεμιγμένες; Είστε διατεθειμένοι να σπρώξετε την υπόθεση μέχρι το τέρμα; Ή θα δούμε απλά αλλαγή φρουράς;