Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πόλος έλξης οι καινούριοι

Πόλος έλξης οι καινούριοι

goulon_zawisza_pap_650


Όπως τόνισε σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, τόσο ο Ιβάν Ρουνιέ, όσο και ο Χέρολντ Γκουλόν, είναι σε ψηλό βαθμό ετοιμότητας και αναμένεται σήμερα να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό. Η παρουσία τους, παρά το δύσκολο της ώρας, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της ομάδας μας που έχουν την ευχέρεια να μεταβούν στο Παραλίμνι.

Ο Ιβάν Ρουνιέ, βρίσκεται σύμφωνα με τα δελτία τύπου της ομάδας στο 100% ετοιμότητας. Μάλιστα είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του παιχνιδιού κόντρα στον Ερμή κι ας είχε μόνο 1 προπόνηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ στα πόδια του. Στην περίπτωση του λοιπόν, το ενδιαφέρον στρέφεται στην αγωνιστική του αξία, αλλά και το βαθμό προσαρμογής του στα όσα του ζητάει ο Κώστας Καϊάφας.

Όσον αφορά τώρα το Γκουλόν, είναι εντελώς ξεχωριστή κατάσταση. Έφυγε από την Πολωνία διαμαρτυρόμενος για πόνους στη μέση, τώρα όμως σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε θέση να παίξει. Το γεγονός πως θα πάρει σήμερα αγωνιστικά λεπτά, είναι οπωσδήποτε θετικό και θα τον βοηθήσει να παρουσιαστεί καλύτερος από βδομάδας, όταν δηλαδή ξεκινήσουν τα επίσημα.