Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να μάθει να ζει και χωρίς το μάγο

Πρέπει να μάθει να ζει και χωρίς το μάγο

das-ermis-omo36-leo-assis


Χωρίς το Νούνο Ασσίς θα παραταχθεί την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στη Δόξα. Ο Πορτογάλος σταρ ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό που απεκόμισε στο παιχνίδι με τον Ερμή και μέχρι χθες δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. Ακόμα κι αν το πράξει τις επόμενες μέρες, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα προστατευθεί και θα επιστρέψει στον αγώνα πρωταθλήματος με την Αγία Νάπα σε 10 μέρες. Στην καλύτερη λοιπόν θα είναι στον πάγκο.

Όσο σημαντική κι αν είναι η απουσία του Νούνο, δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα να μάθει να ζει και χωρίς αυτόν. Η αντίδραση μας κόντρα στον Ερμή από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε, δεν ήταν η αναμενόμενη αφού χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ένα και μόνο παιχνίδι δεν είναι προφανώς επαρκές δείγμα, αλλά είναι γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο υστερήσαμε. Διαθέτουμε παίκτες υψηλής ποιότητας και πρέπει να είμαστε σε θέση να αναπληρώσουμε οποιοδήποτε κενό, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της ομάδας.

Στον αγώνα της Κυριακής, τη θέση του Νούνο αναμένεται να πάρει ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος είναι παίκτης που ξεχωρίζει στο κυπριακό πρωτάθλημα και ειδικά στο σκοράρισμα μπορεί να πετύχει πολλά. Είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από τον Ασσίς βέβαια, μπορεί όμως να παίξει το ρόλο του, ειδικά σε ένα ματς που ο αντίπαλος αναμένεται να αμυνθεί μαζικά.