Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥ.ΦΙ: “Χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη μας”

ΣΥ.ΦΙ: “Χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη μας”

kosmos-othello51
Περήφανε και ανυπέρβλητε Πράσινε Λαέ!!


Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα του 2015 εντός έδρας με αντίπαλο τον εθνικό άχνας. Ένας αγώνας ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθεί πάση θυσία για πολλούς και διάφορους λόγους!

Στην προσπάθεια αυτή η ομάδα μας, χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη μας όπως εμείς ξέρουμε και όπως εμείς μπορούμε ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης και παντός καιρού!

Καλούμε τον Πράσινο Λαό να δώσει βροντερό παρόν στο ΓΣΠ,αφενός μέν γιατί ευνοεί η χαμηλή τιμή εισιτηρίου και αφετέρου δε, στηρίζοντας τους παίκτες μας που συνεχίζουν να τιμούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αφήνοντας στην άκρη τους οποιουσδήποτε συναισθηματισμούς,
ενδοιασμούς και τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας και στον προπονητή μας για την μεγαλειώδη νίκη επι της ΑΕΚ παρά τα όποια προβλήματα μεσολάβησαν την περασμένη εβδομάδα.Μια νίκη με καλή εμφάνιση που μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα…

Δράττοντας της ευκαιρίας θέλουμε να εκφράσουμε ώς οργανωμένοι Συνδέσμοι Φιλάθλων του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου,την απαξίωση μας, την αγανάκτηση μας, τη απέχθεια μας,για την “βρωμιά” που υπάρχει και για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην παράγκα της κοπ. Ειναι πραγματικά εξωφρενικά τα όσα καταγγέλλονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που ακόμα κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα(κοινός δέν φακκούν πενιά) γιατι πολύ απλά υπάρχει στην νήσο Κύπρο ο ” νόμος της ατιμωρησίας” και της εκμετάλλευσης.

Με μπροστάρη την διοίκηση και με τις χιλιάδες των οπαδών επιτέλους πρέπει να να επαναστατήσουμε ενάντια στο φασιστικό κατεστημένο,που ρίζωσε εδώ και χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως μας το προτάσσει η ιδεολογία μας και η ιστορία μας.

Ας γίνουμε ΟΛΟΙ μαζι το Πράσινο τσουνάμι “καταπίνοντας” οτιδήποτε και οποιονδήποτε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ή να ζημιώσει την Βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ!

“…είμαστε ένας στρατός ονειροπόλων, γι’ αυτό είμαστε ανίκητοι… ”

ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΥ
ΣΥ.ΦΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΣΥ.ΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΥ.ΦΙ ΣΟΛΙΑΣ
ΣΥ.ΦΙ ΤΑΜΑΣΟΥ
ΣΥ.ΦΙ 12
FAN CLUB ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ