Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τετραήμερο ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τετραήμερο ΟΜΟΝΟΙΑ!

kosmos-kyp-agianapa134


Επιτέλους γεμίζει το πρόγραμμα μας με ΟΜΟΝΟΙΑ. Η αποχή των διαιτητών τη περασμένη εβδομάδα είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας, του φούτσαλ και της ακαδημίας. Η καλαθόσφαιρα έπαιζε εκτός, με αποτέλεσμα, στο κάλενταρ μας να είναι μόνο η πετόσφαιρα! Αυτό το τετραήμερο τα πράγματα αλλάζουν.

Αρχή κάνουμε απόψε με φούτσαλ στο στάδιο Ελευθερία. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 20:30 και θέλει να διατηρήσει την απόσταση από τον δεύτερο, ελπίζουμε μπροστά σε κόσμο! Αύριο Παρασκευή τη σκυτάλη παίρνει η πετόσφαιρα, που παίζει εκτός με το Αποέλ. Φιλάθλους δεν δικαιούμαστε να πάρουμε, έτσι για τη νίκη μας επί του Αποέλ θα ενημερώνεστε από το Omonoianews.com! Το Σάββατο η καλαθόσφαιρα υποδέχεται την ΑΕΚ και με νέο προπονητή ελπίζει στην πρώτη της νίκη! Και για επιδόρπιο, η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ του Κώστα Καϊάφα υποδέχεται τη Δόξα σε ένα ματς που ελπίζουμε το ΓΣΠ να βάλει τα γιορτινά του!

Όλα τα αθλήματα που αναφέραμε αλλά και η ακαδημία, μας χρειάζονται δίπλα τους! Ελπίζουμε όλα να πετύχουν αυτή τη βδομάδα νίκες!