Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει τον Ράμος της Ευρώπης!

Θέλει τον Ράμος της Ευρώπης!

paiktes-ramos8741


Το καλοκαίρι τρέλανε κόσμο! Στο ένα παιχνίδι ασσίστ, στο επόμενο γκολ, ο Κριστοβάο Ράμος έμοιαζε ασταμάτητος και ο Κώστας Καϊάφας έτριβε τα χέρια από ικανοποίηση. Στην πορεία, ο Πορτογάλος βγήκε εκτός ρυθμού, λίγο λόγω τραυματισμών και λίγο λόγω των εσωτερικών προβλημάτων της ομάδας. Λίγο έλειψε μάλιστα να μείνει εκτός ομάδας, αφού ο κόουτς τον έθεσε εκτός των πλάνων του, η διάθεση του όμως να μείνει και να δουλέψει, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Από την στιγμή που τον κράτησε πάντως, ο Καϊάφας δείχνει έμπρακτα πως θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό του. Θα είναι άλλωστε προς όφελος και του ιδίου και της ομάδας. Ο κόουτς του έδωσε λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά όχι στη φυσική του θέση. Στο φιλικό με την ΕΝΠ, τον έπαιξε στο φτερό, κάτι που φανερώνει πως σκέφτεται σοβαρά να τον ξεκινήσει κόντρα στη Δόξα, παρότι ο Ρούμπιο έκανε καλά παιχνίδια.

Στο μυαλό του κόουτς βλέπετε, είναι και η συνέχεια του πρωταθλήματος, ειδικά τα πλέι οφ και γνωρίζει πως θα χρειαστεί τον καλό Ράμος της Ευρώπης. Ο Πορτογάλος έχει στοίχημα με τον εαυτό του και να καταφέρει να το κερδίσει, έχει να προσφέρει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.