Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το παίρνει και κοιτάει πιο ψηλά

Το παίρνει και κοιτάει πιο ψηλά

pod-aek-omo-goal-team


Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να ονειρεύεσαι, πάντα να βάζεις στόχους πιο ψηλούς από αυτούς που έχεις κατακτήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος, ήταν αναγκασμένη να κάνει ένα βήμα πίσω και να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες της. Από τη στιγμή όμως που έδειξε την περασμένη εβδομάδα πως συνέρχεται και με δεδομένο πως οι υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, δικαιούται να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Πόσο ψηλά, θα δείξει στην πορεία.

Για να δικαιούται πάντως να ελπίζει για τα ψηλά, πρέπει κάθε εβδομάδα να δείχνει το καλό της πρόσωπο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα λέει πως αντίπαλος είναι ο Εθνικός Άχνας. Μια ομάδα που μαζί μας παραδοσιακά τα δίνει όλα και που θα έρθει στο ΓΣΠ με σκοπό να καταστρέψει το παιχνίδι μας και να φύγει με βαθμολογικό κέρδος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και υπομονετική, να κάνει το καθήκον της και να κοιτάξει προς τα πάνω.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το ματς του Σαββάτου. Σίγουρα όμως εξαρτάται από την ομάδα του Κώστα Καϊάφα ποιος θα είναι ο νικητής. Όπως βέβαια και μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Ήδομεν…