Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τον “τελείωσαν” για φέτος

Τον “τελείωσαν” για φέτος

det_panagi


Δεν θα δούμε ξανά φέτος με την πιο πάνω ενδυμασία το Μάριο Παναγή, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Facebook έλαβε επιστολή από τον Γιαπ Ουίλενμπεργκ, Διευθυντή εκπαίδευσης και σύμβουλο του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας, ότι μπαίνει στο ψυγείο! Οι διαιτητές αντεπιτίθενται λοιπόν μετά τις αποκαλύψεις του πρώην διεθνούς ρεφ και μένει να δούμε αν αυτό σημαίνει πως άρχισαν “αντίποινα” για να του κλείσουν το στόμο. Η ανάρτηση του Παναγή:

Κύριε Παναγή,

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ κεφάλαιο 6, παράγραφος 1,6

Και επειδή από τον περασμένο Αύγουστο δεν έχετε συμμετέχει σε εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, yo-yo τεστ και το πρώτο τεστ της FIFA χωρίς να δώσεται λόγο γι ‘αυτό.
Έχετε επίσης να αγνοήσει το RC και όταν σας ζητήθηκε να έρθεται κατά τη διάρκεια συνάντησης RC είπατε στον Παναγιώτη «Δεν θέλω να δω κανέναν» και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι στους κανονισμούς για τα τεστ της FIFA αναφέρει ότι αν ένας διαιτητής δεν έρθει να λάβει μέρος σε τεστ της FIFA και δίνει κανένα λόγο ή στην περίπτωσή σας δεν έρχεται χωρίς να στείλει ένα μήνυμα προς την ΚΟΠ, ο διαιτητής δεν είναι πλέον ενεργός διαιτητής μέχρι το επόμενο τεστ της FIFA τον Αύγουστο του 2015.

Λόγω αυτού του γεγονότος, δεν έχετε κληθεί να συμμετάσχεται στο επόμενο σεμινάριο στα μέσα της σεζόν.

CFA / Jaap UILLENBERG / Επιτροπή Διαιτησίας