Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βοηθάνε από το πρώτο δευτερόλεπτο

Βοηθάνε από το πρώτο δευτερόλεπτο

pod-omo-axna-b20-leo-skempri


Πριν 10 περίπου μέρες, γράφαμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να θεωρεί πως ενισχύθηκε τον Ιανουάριο κι ας έχασε πέντε παίκτες ενώ απέκτησε για την ώρα μόνο δυο. Ήταν γιατί η αξία εκείνων των δύο, αποτελεί πολυτέλεια όχι μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Δεν έχουν πολλές ομάδες παίκτες της ποιότητας του Λεάντρο και του Σκέμπρι. Και αρχίσαμε να το νιώθουμε σε δυο μόνο αγωνιστικές.

Ο Λεάντρο προερχόταν από απραξία 8 μηνών και μετράει ήδη 180 αγωνιστικά λεπτά! Και όχι μόνο αυτό, αγωνίζεται σε μια θέση καινούρια για αυτόν, αλλά το κάνει με άνεση, ανεξάρτητα από το γλίστρημα του στο πρώτο ημίχρονο χθες. Ο Λέο ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ξεκινάνε από την άμυνα που πλέον δεν διώχνει τη μπάλα στα τυφλά. Το γεγονός δε πως σε δυο παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε 1 γκολ, που προήλθε από εκπληκτική επινόηση, δείχνει ακριβώς τη δουλειά που κάνει ο Βραζιλιάνος, μαζί με το Λομπιανίτζε.

Περνάμε στο Σκέμπρι! Δεκαπέντε λεπτά έπαιξε ο Μαλτέζος αλλά ήταν αρκετά. Δυο-τρεις φορές που υποδέχθηκε τη μπάλα, που έσπρωξε την ομάδα με ορμή μπροστά, που έπαιξε 1-2 με συμπαίκτες του, αλλά και η άνεση με την οποία σκότωσε το ματς, μας θύμισε τι είχαμε, τι χάσαμε και τι προσθέσαμε ξανά στη μηχανή μας! Ο Σκέμπρι θα βοηθήσει πάρα πολύ, θα αποφορτίσει τον Ποτέ που έχει συνήθως 2 και 3 κοντά του, θα σπρώξει τους συμπαίκτες του να βελτιωθούν κι άλλο.

Τα όσα αναφέραμε πιο πάνω είναι τα αγωνιστικά. Το κυριότερο ίσως, είναι η θέληση των δυο παικτών να παίξουν μπάλα. Ξέρουν τα προβλήματα, τα έχουν ζήσει από πρώτο χέρι, ΘΕΛΟΥΝ όμως να είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η κίνηση του Αντρέ Σκέμπρι να φιλήσει το τριφύλλι αμέσως μετά το γκολ, ήταν αυθόρμητη, αυθεντική και μέσα από τη καρδιά του. Και δείχνει πόσο σημαντικό είναι να έχεις παίκτες που αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και το γουστάρουν!