Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος

20N_OMONOIA_KOS_9625


Την Δόξα Κατοκωπιάς υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 16:00 (PrimeTel, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, μετά από τη διακοπή λόγω αποχής των διαιτητών, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα. Γνωρίζει δε πολύ καλά, ότι η νίκη δεν είναι επιλογή, είναι αδιαπραγμάτευτη, ανεξάρτητα από τις όποιες φιλοδοξίες και στόχους της Δόξας.

Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, είτε αυτός ονομάζεται Αποέλ είτε Δόξα. Γνωρίζουμε όμως, πως ειδικά στην περίπτωση της δεύτερης, ο τελικός νικητής εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, δεν πρέπει καν να περνάει από το μυαλό μας το ενδεχόμενο να πάρουμε οτιδήποτε λιγότερο από τους 3 βαθμούς της νίκης.

Έχει γραφτεί επανειλημμένα, στο φετινό πρωτάθλημα δεν ξεχωρίζει καμία ομάδα, 2 παιχνίδια χθες ήταν αρκετά να μας το υπενθυμίσουν άλλη μια φορά. Παιχνίδια σαν το σημερινό λοιπόν, μπορεί να μην μοιάζουν όσο σημαντικά όσο ένα ντέρμπι, στο τέλος της ημέρας όμως θα κάνουν τη διαφορά. Τα λάθη απαγορεύονται, πάμε για νίκη με καλή εμφάνιση!