Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγωνιστική που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Αγωνιστική που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

pod-omonia-apoel243


Με τον Απόλλωνα και το Αποέλ να βρίσκονται 7 βαθμούς μπροστά από ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση, φυσιολογικό είναι οι ειδικοί να λένε πως το πρωτάθλημα είναι κούρσα για δυο άλογα. Είναι σεβαστή η διαφορά, αν και θα έμοιαζε πολύ διαφορετική η βαθμολογία αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιρνε ότι δικαιούταν στο ματς με την ομάδα της Λεμεσού. Όπως και να έχει, το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι τέτοιο, που μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδέχεται το Αποέλ στο ΓΣΠ, η Ανόρθωση ταξιδεύει στη Λεμεσό για να τα πει με τον Απόλλωνα. Είναι δυο μεγάλα ντέρμπι, μεταξύ 4 καλών ομάδων και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Μπορεί ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση να πλησιάσουν τη κορυφή στους 4, μπορεί η διαφορά να αυξηθεί στους 10, μπορεί να μείνει αμετάβλητη, μπορεί ο ένας εκ των δυο να κάνει το βήμα προς τα πάνω, την στιγμή που ο δεύτερος να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο. Από κοντά τους και η ΑΕΚ.

Μεγάλα λόγια εμείς δεν θα πούμε, συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία από την αρχή της χρονιάς. Θεωρούμε όμως πως καλύτερη μας ομάδα στην Κύπρο δεν υπάρχει. Για αυτό ας κάνουμε εμείς το δικό μας καθήκον, να πάρουμε το αιώνιο ντέρμπι και στη συνέχεια, θα δούμε πώς διαμορφώνονται και τα δεδομένα.