Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Δ.Σ. για τους ορισμούς των «τριών»

Ανακοίνωση Δ.Σ. για τους ορισμούς των «τριών»

anakoinosi 3


Με ανακοίνωση της η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ αντιδρά στους ορισμούς των τριών διαιτητών που κατήγγειλε μόλις χθες χαρακτηρίζοντας το ως πρόκληση. Διαβάστε πιο κάτω τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

Μέγα πρόκληση αποτελεί για τη μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, ο ορισμός των διαιτητών για τους αγώνες κυπέλλου, που θα διεξαχθούν αύριο (18/02), στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Έχουν οριστεί σε δύο αγώνες, οι τρεις διαιτητές που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταγγείλει για τη σωρεία προκλητικών λαθών που τεκμηριωμένα έχουν κάνει την περασμένη Κυριακή, τα οποία όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει, είτε από το γήπεδο, είτε από τηλεοράσεως.

Ο Βασίλης Δημητρίου, που χρέωσε με επιθετικό φάουλ τον Ποτέ, επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας του έσπασε δύο πλευρά και που είχε – κατά γενική ομολογία – μία κακή διαιτησία πριν δύο μέρες, έχει οριστεί διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ – Οθέλλος.

Ο Αντώνης Χριστοδούλου, που δεν μπόρεσε να διαπιστώσει ξεκάθαρα πέναλτι και αποβολές, σε φάσεις που εξελίχθηκαν μερικά μέτρα μπροστά του, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΛ – Ερμής.

Ο Αθηνόδωρος Ιωάννου, που δημιούργησε δικούς του κανονισμούς για το οφ-σάιντ, το φάουλ, τις αποβολές και το κόρνερ, θα είναι 1ος βοηθός διαιτητής, στον αγώνα ΑΕΛ – Ερμής.

Μήπως αυτές οι επιλογές εμπίπτουν στην πρόθεση για εξυπηρέτηση των καλώς νοούμενον συμφερόντων του Κυπριακού ποδοσφαίρου ή μήπως όλο αυτό το σκηνικό είναι μία επίδειξη δύναμης;

Δυστυχώς, δεν διαπιστώνουμε καμία απολύτως βελτίωση στα κακώς έχοντα της Κυπριακής διαιτησίας και γενικότερα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά ούτε και ενέργειες που θα συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εγχώριων διοργανώσεων.