Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Θύρας 9

Ανακοίνωση Θύρας 9

kosmos-apollwn (124)


Αλήθεια δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε από τα χιλιοειπωμένα, κουράστηκε βλέπετε το στόμα να μιλάει. Κουράστηκαν και τα μάτια να κοιτάνε τα χιλιοειδωμένα.

Δεν βρισκόμαστε κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές. Δεν είμαστε καν θεατές. Ούτε το έργο δεν βλέπουμε πλέον παρά μόνο το αναγκαστικό και βαρετό διάλειμμα διαφημίσεων. Κουραστήκαμε ρε να φωνάζουμε στους γαμημένους ιδιοκτήτες του σινεμά « Πατήστε το play ρε», « αφήστε το έργο να παιχτεί μια φορά στα ίσια». Τα ίδια και τα ίδια. Γεμίστε το σινεμά αφήστε τα λεφτουδάκια σας σαν καλοί Ομονοιάτες που είστε και τραβάτε μετά για το σπίτι. Το έργο είναι για άλλους, εσάς μόνο για την κατανάλωση σας θέλουμε. Και σιωπή, όταν τις τρώμε δεν μιλάμε και το πιάτο μας κοιτάμε…….με τα αποφάγια και τα κόκκαλα που περίσσεψαν από τα πλουσιοπάροχα τσιμπούσια.

Για πρώτη φορά στα χρονικά αυτής της παγκόσμιας σε βρωμιάς σκευωρίας φάνηκε να υπάρχει μια σανίδα σωτηρίας. Μέσα σε αυτό το βόθρο που πνίγει τις ζωές μας οι δηλώσεις Παναγή έδειχναν να μπορούν να φέρουν την αλλαγή σε αυτό το τόσο βασανισμένο άθλημα του νησιού. Μια σανίδα σωτηρίας όμως που έτρεξαν τα λογής λογής βόδια του κάθε συλλόγου να καταποντίσουν με το βάρος τους και τα ίδια τα σκατά τους. Γιατί τόσο πνιγμένοι είναι και οι ίδιοι στο βούρκο, τόσο βολεύτηκαν στη σαπίλα που τους περιτριγυρίζει που μια απλή βόλτα στον καθαρό αέρα τους φέρνει αναγούλα. Δεν τον καταλαβαίνει ο οργανισμός τους τον καθαρό αέρα, γουστάρουν βρωμιά μες τα πνευμόνια. Οι αναθυμιάσεις βλέπετε κρατάνε τον κόσμο κοιμισμένο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 9 εδώ.