Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από το πουθενά, δίνει ανάσες

Από το πουθενά, δίνει ανάσες

pod-othellos-226-sammoutis


Είναι πιθανότατα ο πιο αθόρυβος παίκτης του ρόστερ. Όταν τον αποκτούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ξέραμε απλά πως είναι μια προοπτική για το μέλλον και ήταν αμφίβολο, αν θα τον βλέπαμε ποτέ να παίζει. Ο Τζακ Σαμμούτης όμως, έχει καταφέρει ήδη να πάρει 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τις 2 να έρχονται σε δύσκολες στιγμές παιχνιδιών και άλλες 2 στο κύπελλο, η μια ως βασικός.

Για την ώρα ο Κώστας Καϊάφας του ζητάει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο και για να τον βάζει, σημαίνει ότι τα παίρνει. Όσο αθόρυβος είναι εκτός γηπέδου ο Τζακ, τόσο είναι και εντός. Μπόλικο τρέξιμο, δεν χάνει σχεδόν ποτέ τον χώρο του, αποφεύγει κάθε περιττή ενέργεια. Μπήκε στο γήπεδο κόντρα στον Οθέλλο με το σκορ στο 0-0, έκανε ότι του ζητήθηκε. Μπήκε το Σάββατο με το σκορ στο 0-1, βοήθησε αποτελεσματικά στη διαχείριση του σκορ.

Ασφαλώς, ο κόουτς όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνει τον πήχη των απαιτήσεων για το νεαρό αμυντικό μέσο. Έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία όμως, είμαστε βέβαιοι πως και ο ίδιο το αντιλαμβάνεται και θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μόνο ο ίδιος θα καθορίσει.