Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν είναι κακό Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι…

Δεν είναι κακό Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι…

koutsokoumnis1


Πηγή: sentragoal.com.cy

«Δεν είμαι υπέρ νέας αναβολής. Αναβολή και/ ή έλευση ξένων διαιτητών είναι παραδοχή ότι δεν έχουμε πλέον κράτος. Θέλω ακόμα να ελπίζω», σχολίασε στο Facebook ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

 

Δεν ξέρω αν έχουμε, πλέον, Κράτος ή όχι, αλλά δεν είναι κακό να παραδεχθούμε –τουλάχιστον- ότι δεν έχουμε υγιές ποδόσφαιρο.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι δεν φταίει μόνο η Αστυνομία. Η Αστυνομία ευθύνεται για πολλά κακώς κείμενα (και στο ποδόσφαιρο), αλλά το να τα φορτώνουμε όλα στην Αστυνομία δεν εξυπηρετεί τίποτα.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι τα σωματεία μας δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο παρά μόνο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ή να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι για να υλοποιήσουν τον στόχο τους, όλα τα υπόλοιπα (ενδεχομένως ακόμη κι οι ανθρώπινες ζωές) έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι η βρομιά και η δυσωδία που βγάζει το κυπριακό ποδόσφαιρο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα αξιοπιστίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι έχουμε διαιτητές με τεράστια ελλείμματα (επάρκειας, γνώσεων, ηθικής κλπ).

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι το σύστημα είναι σαθρό κι αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα, οι βομβιστικές επιθέσεις θα συνεχιστούν λες κι είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι κάνοντας ένα επιφανειακό «λίφτινγκ» στην Επιτροπή Διαιτησίας και διορίζοντας τον κ. Βρυωνίδη αθλητικό δικαστή, θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Δεν είναι κακό, Κωστάκη μου, να παραδεχθούμε ότι ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, θα έρθουν πολύ χειρότερα.

Ι.Κ.