Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν πρέπει να μας τρομάζουν οι απουσίες

Δεν πρέπει να μας τρομάζουν οι απουσίες

pod-omo-ael298


Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέμε πως οι απουσίες που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ευκαταφρόνητες. Απουσιάζει ο κορυφαίος φορ στο πρωτάθλημα, ο πιο ποιοτικός παίκτης και δυο παίκτες που θεωρούνται βασικοί! Την ίδια στιγμή όμως, δεν πρέπει να μας τρομάζουν οι απουσίες! Πρώτον γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεύτερον γιατί από αυτές, πολλές φορές γεννιούνται ευκαιρίες για άλλους να λάμψουν!

Ας δούμε το πρώτο ματς με την ΑΕΛ σαν παράδειγμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε για πρώτη φορά με Οικονομίδη και Φυλακτού στον άξονα και το Μάριο Δημητρίου δεξί μπακ! Οι τρεις νεαροί Κύπριοι ανταποκρίθηκαν με άνεση, γοήτευσαν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άρχισαν σιγά σιγά να γίνονται γνωστοί. Ο Οικονομίδης είναι από τότε βασικό και αναντικατάστατος, ενώ τραυματισμοί άφησαν τους άλλους δυο εκτός!

Όσοι είναι το ρόστερ της ομάδας μας, έχουν να προσφέρουν. Οι απουσίες είναι σοβαρές, πρέπει όμως όσοι κληθούν να παίξουν να το δουν σαν ευκαιρία να αναγκάσουν τον Καϊάφα να αναθεωρήσει τη θέση τους μες το ρόστερ! Στο χέρι τους είναι!