
Γκολ με το σταγονόμετρο και απόλυτη εξάρτηση από ένα ποδοσφαιριστή. Αυτή ήταν η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον πρώτο γύρο και είναι χαρακτηριστικό πως σε 11 ματς, η ομάδα μας είχε πετύχει μόλις 11 γκολ. 7 λιγότερα, από ότι πέτυχε σε 3 παιχνίδια λιγότερα στο δεύτερο γύρο δηλαδή. Η ομάδα μας έχει ακόμα την 6η επίθεση στο πρωτάθλημα, πλέον όμως απέχει μόλις 3 από την δεύτερη ομάδα σε αυτή την στατιστική κατηγορία!
Η βελτίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως δεν αφορά μόνο τον αριθμό των τερμάτων, αλλά και τον αριθμό των σκόρερς. Στον πρώτο γύρο, η εικόνα περιελάμβανε μπόλικο Ποτέ και μια δυο εξαιρέσεις. Ο Ποτέ είχε σημειώσει 8 από τα 11 μας γκολ, με τους Ρουσιά, Φοφανά και Κιρμ να σκοράρουν τα υπόλοιπα. Οι 3 από τους 4 προαναφερθέντες (εξαιρείται ο Ονησίφορος) έχουν σκοράρει και στο δεύτερο γύρο, σε αυτούς όμως ήρθαν να προστεθούν οι Ασσίς, Λεάντρο, Οικονομίδης, Ράμος, Σκέμπρι και Ρούμπιο. Στο σύνολο έχουν πετύχει γκολ δηλαδή 10 ποδοσφαιριστές, αριθμός σαφώς πιο υγιής από τους 4.


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
