Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Ευκαιρία για τους νεαρούς να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα»

«Ευκαιρία για τους νεαρούς να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα»

kaz-kosmos-doxa147


Σαν μια ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Αγία Νάπα μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το σημερινό παιχνίδι:
«Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ζήσουμε καταστάσεις διαφορετικές από αυτές που έχουμε στο μυαλό μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι και ανεξάρτητα με ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση μας
Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Για να βγει όσο το δυνατό πιο πετυχημένα αυτό το δύσκολο πρόγραμμα θα προσεγγίσουμε και το σημερινό παιχνίδια. Να φέρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές σε ένα καλό επίπεδο. Με αυτή τη φιλοσοφία θα αντιμετωπίσουμε και το σημερινό παιχνίδι. Να έχουμε θετική παρουσία και αν είναι δυνατό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να διαχειριστούμε το ρόστερ μας και να βγούμε κερδισμένοι»

Τα αγωνιστικά δεδομένα
«Εκτός είναι ο Ασίς που χρειάζεται ακόμα λίγες μέρες. Εκτός είναι και ο Φυλακτού που χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από τον Ασίς. Ο Ράμος προσβλήθηκε χθες από ίωση και έμεινε εκτός, όπως και ο Γκουλόν που από την μέρα που έχει έρθει ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα ούτως ώστε να έρθει στο επίπεδο που εμείς θέλουμε».

Αν είναι πρόβα για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Αγία Νάπα:
«Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η αλήθεια πως το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής. Αλλιώς αναμένουμε την Αγία Νάπα σήμερα αλλιώς την Κυριακή. Δεν νομίζω να μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόβα τζενεράλε. Και αυτοί μας γνωρίζουν και εμείς του γνωρίζουμε».

Για συμμετοχή των νεαρών:
«Κάθε φορά που οι νεαροί μπαίνουν το γήπεδο είναι μια ευκαιρία που καλούνται να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Είναι στα πόδια του η μπάλα ούτως ώστε να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα».