Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφές, αλλά πόσες;

Επιστροφές, αλλά πόσες;

kosmos-apollwn (173)


Ότι θα έχει αυξημένες επιλογές αυτή τη βδομάδα ο Καϊάφας είναι δεδομένο. Ασσίς και Λομπιανίτζε εξέτισαν τη ποινή τους και επιστρέφουν κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα η χρησιμοποίηση τους στο αρχικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Οι επόμενες 2-3 προπονήσεις, θα δείξουν αν θα προλάβει οποιοσδήποτε άλλος να τεθεί στη διάθεση του κόουτς.

Ξεκινάμε από τον Ιβάν Ρούνιε που ήταν ο τελευταίος χρονικά που τραυματίστηκε. Ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι εντάξει, ταυτόχρονα είναι σαφές πως επειδή είναι “περίεργη” περιοχή για τραυματισμό, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος θα μείνει εκτός.

Από κει και πέρα, τρέχουν για να προλάβουν και οι δυο μέσοι της ομάδας Φυλακτού και Ρόντρι. Για το Γεράσιμο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις, αλλά θα το παλέψει. Ο Ισπανός έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή και αν καταφέρει τις επόμενες 2 μέρες να προπονηθεί κανονικά, ίσως κτυπήσει και θέση στην εντεκάδα.

Βέβαιοι απόντες, οι Μίκαελ Ποτέ και Άλεξ Ρούμπιο. Μια αισιόδοξη πρόβλεψη θέλει το Μίκαελ να παίζει ξανά αρχές Απριλίου, ενώ ο Άλεξ αναμένεται να επιστρέψει μέσα προς τέλος Μαρτίου.