Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζονται για νέα αγωνιστικά λεπτά

Ετοιμάζονται για νέα αγωνιστικά λεπτά

kypello-agianapa84


Το παιχνίδι προσφέρεται, ενώ ευνοϊκά δουλεύει προς την χρησιμοποίηση τους και η πρόθεση του Κώστα Καϊάφα να ξεκουράσει παίκτες κλειδιά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα νεαρά “πουλέν” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ετοιμάζονται να πάρουν ξανά αγωνιστικά λεπτά και αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για αρκετούς φίλους της ομάδας, που ενδιαφέρονται για την πρόοδο τους.

Πόσοι και ποιοι θα αγωνιστούν, είναι κάτι που μόνο ο κόουτς ξέρει. Οι Δημητρίου, Ρουσιάς, Μουλαζίμης, Φιλιώτης, Κονομής, Παναγή, Σαμμούτης, Λούβαρης, Χαραλάμπους είναι όμως έτοιμοι και ευελπιστούν να βρεθούν στην εντεκάδα του παιχνιδιού. Οφείλουν πάντως να αντιληφθούν, πως ναι μεν προσφέρεται το ματς για να πάρουν εμπειρίες, έχουν όμως και υποχρέωση να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, έτσι να μπουν γερές βάσεις πρόκρισης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τελειώνει με το θέμα πρόκριση από αύριο, αλλά παράλληλα να δώσει και λεπτά σε μικρούς. Θεωρούμε πως μπορεί να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου, αφού οι νεαροί μας έχουν ποιότητα και με την ανάλογη καθοδήγηση θα κάνουν αυτό που χρειάζεται. Παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι άλλωστε.