Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για επισημοποίηση της πρόκρισης

Η αποστολή για επισημοποίηση της πρόκρισης

kypello-agianapa20


Με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα ταξιδέψει αύριο στο Παραλίμνι η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Αγία Νάπα. Ο Κώστας Καϊάφας εκτός από το Ράμος δεν άφησε κάποιο άλλο παίκτη που ήταν βασικός την Κυριακή εκτός αποστολής, όμως αύριο αναμένετε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι τώρα, ξεκουράζοντας παράλληλα ποδοσφαιριστές του.

Ο Ερόλντ Γκουλόν δεν έχει φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας και έμεινε εκτός αποστολής. Ο λόγος που ο Ράμος έμεινε εκτός είναι λόγω ίωσης που έχει προσβληθεί και σήμερα έκανε μόνο ελαφρύ ατομικό τρέξιμο. Επίσης εκτός έμειναν οι Ασίς και Φυλακτού για τους γνωστούς λόγους, με τον Πορτογάλλο σήμερα να κάνει ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο, γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Κύπριος ακολούθησε μόνο φυσιοθεραπεία.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Άλεξ Ρούμπιο, Παντελή Κονομή, Χοσέ Μορέιρα, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Μάριο Δημητρίου, Γκαουσού Φοφανά, Λεάντρο, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Χάρη Κυριάκου, Κωνσταντίνο Παναγή, Ρομπέρτο Γκαρσία, Αντρέα Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ιβάν Ρούνιε, Τζακ Σαμμούτη, Μίκαελ Ποτέ, Ρόντρι, Ονησίφορο Ρουσιά και Κωνσταντίνο Λούβαρη.