Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η νέα γενιά, άφησε εκ νέου υποσχέσεις

Η νέα γενιά, άφησε εκ νέου υποσχέσεις

kypello-agianapa80


Ο Παναγή έμοιαζε με κέρβερο κάτω από τα γκολ ποστ. Ο Φιλιώτης ανεβοκατέβαινε στη γραμμή. Ο Σαμμούτης κράτησε τακτικά πολύ καλά τη θέση του και ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Ο Δημητρίου εκτέλεσε εξαιρετικά τα στημένα, ενώ 2-3 επελάσεις του έδειξαν πως έχει και τη διείσδυση. Ο Μουλαζίμης έλεγξε με άνεση τους αντιπάλους επιθετικούς, ακόμα και το Μγκούνι. Ο Λούβαρης έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε την πλειοψηφία. Και ο Κονομής ήταν άνετος στο παιχνίδι του, ενώ πέτυχε δυο γκολ για κερασάκι στην τούρτα!

Το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την αξία κανενός από τους προαναφερθέντες. Ούτε μπορεί να προδικάσει αν θα καταφέρουν τελικά να κάνουν καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι τους όμως άφησαν θετικές εντυπώσεις μέσω της απόδοσης τους και ταυτόχρονα εκ νέου υποσχέσεις για το μέλλον. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα μας και μπορεί τα επόμενα χρόνια αυτοί οι παίκτες, αν το εξελίξουν, να αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας.

Δίπλα τους ασφαλώς ο προπονητής τους. Μέχρι πέρσι ψάχναμε Κύπριο και δεν βρίσκαμε. Ο Καϊάφας μας υπενθύμισε πως η ομάδα μας έχει και ακαδημία, αλλά και άλλους νεαρούς παίκτες με ποιότητα! Ξέρει πάντως καλύτερα και από το κάθε ένα, πως πρέπει να μπουν στα βαθιά όταν θα είναι έτοιμοι, ο κάθε ένας ξεχωριστά. Βλέπει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές και την εξέλιξη τους. Και να είστε σίγουροι πως θα τους δώσει και τις ευκαιρίες τους.