Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: «Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, αλλά και χαρά το αυριανό ντέρμπι»

Καϊάφας: «Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, αλλά και χαρά το αυριανό ντέρμπι»

das-ermis-omo44-kaiafas


Στην ιστοσελίδα του Super Sport FM έκανε δηλώσεις ο Κώστας Καϊάφας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στο Αποελ. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως όλοι στην ομάδα περιμένουν αυτό το παιχνίδι, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του κόσμου του τριφυλλιού. Ο κ. Καϊάφας ζητάει από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα βρεθούν στο ΓΣΠ αύριο να στηρίξουν την ομάδα μας αλλά πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, αλλά και χαρά το αυριανό ντέρμπι. Τέτοια παιγνίδια είναι που αρέσουν και σε εμάς και στον κόσμο. Καλούμε τους φίλους μας να δώσουν μαζικό παρών και να στηρίξουν την ομάδα, ώστε όλοι μαζί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια για επίτευξη των στόχων μας.

Θέλουμε ο κόσμος της Ομόνοιας να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία, αλλά πάντα μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεφύγουν. Πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και όποιος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του είναι καλύτερα να μείνει σπίτι του.

Θέλουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας, να δημιουργήσει μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, να το ευχαριστηθούν, αλλά δεν πρέπει με κανένα τρόπο και με οποιαδήποτε ενέργεια τους, να ζημιώσουν την ομάδα. Θέλουμε το αυριανό παιγνίδι να είναι μια γιορτή, μακριά από οποιεσδήποτε ακρότητες, οι οποίες δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο. 

Τονίζω ξανά ότι όποιος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, είναι καλύτερα να μείνει σπίτι του…»