Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καταγγέλλει τρεις από τους πέντε διαιτητές του ντέρμπι

Καταγγέλλει τρεις από τους πέντε διαιτητές του ντέρμπι

pod-apollon2


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της κάνει γνωστό πως θα προχωρήσει σε καταγγελία των τριών από τους πέντε διαιτητές της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα για την 20η αγωνιστική. Διαβάστε αναλυτικά τι αποφάσισε το Δ.Σ. του σωματείου μας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, ανέλυσε το βίντεο του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα και αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου, του 1ου επιπρόσθετου διαιτητή, Αντώνη Χριστοδούλου και του βοηθού διαιτητή, Αθηνόδωρου Ιωάννου.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου έγινε χθες μάρτυρας μίας εχθρικής και προκλητικής σε βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Σε πέραν των δέκα φάσεων, η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα (βλέπε βίντεο) και κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα αλλοιώθηκε.

Υπήρχαν τέσσερις ξεκάθαρες περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και δύο αποβολές παικτών του Απόλλωνα, στις οποίες οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια, όπως και ορισμένες άλλες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις.

Πώς νιώθει άραγε ο κ. Βασίλης Δημητρίου, μετά το “επιθετικό” φάουλ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μίκαελ Ποτέ, του οποίου οι εξιδεικευμένες ιατρικές εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στο 6ο και 7ο αριστερό πλευρό, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες;

Για ακόμη μία φορά, σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και όταν η ομάδα μας άρχισε να γίνεται απειλητική για τους πρωτοπόρους, πέφτει θύμα διαιτητικών “λαθών” και εξαναγκάζεται σε ήττα.

Όσο ήταν στην επικαιρότητα οι σοβαρές καταγγελίας του κ. Μάριου Παναγή (έκανε αναφορά και στον διαιτητή του χθεσινού αγώνα), ξαφνικά είχαμε διαιτησίες 50%-50% για την ομάδα μας. Όταν κόπασε ο “θόρυβος”, τα πάντα επέστρεψαν στις παλιές… κακές μέρες.

Σημειώνουμε ότι το Σωματείο μας ήταν, από τα ελάχιστα, που αντέδρασαν έντονα και ζήτησε άμεση διερεύνηση και ξεκαθάρισμα στα όσα καταγγέλλει ο κ. Μάριος Παναγή, όπως και τις παραιτήσεις ατόμων που προκαλούν ζημιά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως και τότε, έτσι και τώρα, ζητούμε την κάθοδο ξένων διαιτητών, κάτι που υποσχέθηκε και η ηγεσία της ΚΟΠ. Η άμεση κάθοδός τους είναι επιβεβλημένη ανάγκη, γιατί αποδείχτηκε ότι Κύπριοι διαιτητές, δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν – για διάφορους λόγους – σε κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως επισπεύσουν τη διαδικασία εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης όλων ανεξαιρέτως των Σωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στέλλουμε ξεκάθαρο μήνυμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν. Καλούμε, τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας.

Πιο κάτω παραθέτουμε βίντεο: