Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κοιτάει ψηλά, παραμένει προσγειωμένη

Κοιτάει ψηλά, παραμένει προσγειωμένη

pod-doxa64


Τρίτη πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, έστω κι αν ο Απόλλωνας έχει παιχνίδι λιγότερο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, τόσο από εκείνους που ακολουθεί, όσο και από εκείνους που την κυνηγάνε. Δικαιούται λοιπόν να ελπίζει πως μπορεί να παραμείνει στην ίδια τροχιά και να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Στο Γέρι πάντως, δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Οι 3 από τους 4 ποδοσφαιριστές που μίλησαν χθες στη σελίδα μας, ξεκαθάρισαν πως δεν άλλαξε κάτι, στόχος είναι κάθε εβδομάδα το επόμενο παιχνίδι. Παραμένουν δηλαδή προσγειωμένοι, γιατί έχουν ζήσει από πρώτο χέρι πόσο λεπτή είναι η γραμμή που χωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία. Οι νίκες δεν φουσκώνουν τα μυαλά, μόνο την αυτοπεποίθηση και όλοι ξέρουν πως έχουν ακόμα πολλή δουλειά να κάνουν.

Συνεχίζουμε λοιπόν και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Προς το παρόν το άγχος και η πίεση είναι στους άλλους και εκεί πρέπει να παραμείνουν.