Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κτίζει τείχος στον άξονα;

Κτίζει τείχος στον άξονα;

pod-ael-tsirio-b57-goulon


Ο Ιβάν Ρούνιε προπονήθηκε χθες χωρίς καμία ενόχληση και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα. Με δεδομένο ότι ο Κροάτης προπονείτο και τις προηγούμενες μέρες, αν και συντηρητικά, είναι σχετικά ασφαλές να υποθέσουμε πως τα επίπεδα ετοιμότητας του είναι αρκετά υψηλά. Αν ο κόουτς τον επιλέξει για τους πρώτους 11, απελευθερώνεται ο Ερόλ Γκουλόν, αφού δύσκολα θα χρησιμοποιήσει το Γάλλο για πρώτη φορά πλάι στον Ρούνιε και θα επιμείνει στο Λέο.

Έτσι, είναι πολύ πιθανόν ο Γκουλόν να αγωνιστεί στον άξονα πλάι στον Γιώργο Οικονομίδη. Οι δυο τους θα συγκροτήσουν ένα τείχος, ελπίζουμε απροσπέλαστο. Και οι δύο είναι δυνατοί σωματικά (αν και ο Γκουλόν είναι άλλο επίπεδο σε αυτό τον τομέα) και οι δυο ξέρουν μπάλα και θα βοηθήσουν στη δημιουργία, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν να δένουν ιδανικά: o Γιόγιο έχει τα τρεξίματα, ο Mr T. προσδίδει ύψος.

Ο χώρος της μεσαίας γραμμής είναι ως γνωστόν νευραλγικός, ειδικά στα ντέρμπι. Οι δυο αμυντικοί μέσοι, θα κληθούν να παίξουν και ρόλο “σωματοφύλακα” του Νούνο Ασσίς. Η απόδοση του Οικονομίδη και του παρτενέρ του, είτε αυτός τελικά είναι ο Γκουλόν είτε ο Ρόντρι, ίσως καθορίσει τον τελικό νικητή. Ελπίζουμε λοιπόν τα όσα θεωρητικά αναφέρουμε πιο πάνω, να αποδειχθούν ορθά και στην πράξη.