Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λίγο πριν το ραντεβού

Λίγο πριν το ραντεβού

kaz-kosmos-doxa221-pote-pote


Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και τα απανταχού ζευγάρια, παρασυρόμενα από την προβολή που λαμβάνει το γεγονός, ετοιμάζονται για τα…ραντεβού τους. Στο μυαλό του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σήμερα, η χρονική συγκυρία είναι ατυχής, αφού το μεγάλο ραντεβού για αυτόν είναι αύριο. Στις 16:00 στο ΓΣΠ θα πάει να δει τη μεγάλη του αγάπη, με την ευχή πως αυτή θα βάλει τα καλά της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα και μόνο αυτό μας νοιάζει.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει πίστη στις δυνατότητες της. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες, όμως της αρέσουν τα δύσκολα. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα ζουν και αναπνέουν για το αυριανό παιχνίδι και όλη αυτή η διάθεση και θέληση, βγαίνουν στις προπονήσεις. Πάει καιρός να δούμε ντέρμπι υπό αυτό το φακό. Υπό το φακό της (τουλάχιστον) ισάξιας ομάδας του πρωτοπόρου που πάει στο γήπεδο να πάρει το παιχνίδι γιατί τη λένε ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μας είχε λείψει η μυρωδιά του ντέρμπι. Μας είχε λείψει να μας εμπνέει τόσο η ομάδα μας που να πάμε σε αυτό θεωρώντας πως από εμάς εξαρτάται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για το μεγάλο της ραντεβού, προσγειώνουμε όμως τους πάντες και λέμε πως πρέπει αν είμαστε έτοιμοι και για τη διαχείριση του αποτελέσματος του. Όποιο και αν είναι τελικά αυτό.