Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όχι πάλι τα ίδια…

Όχι πάλι τα ίδια…

pod-ethnikos32-psevdiotis1


Όσο ο Μάριος Παναγή κατέθετε στην αστυνομία, οι ορισμοί, αλλά και οι διαιτησίες, έμοιαζαν μετά από πάρα πολλά χρόνια φυσιολογικά. Κάποιοι φαίνεται φοβήθηκαν από αυτά που θα έλεγε ο πρώτην διεθνής ρεφ και θόλωναν τα νερά. Εδώ και 2 αγωνιστικές όμως, βλέπουμε τα ίδια παλιά χάλια. Ο ορισμός ενός από τους χειρότερους διαιτητές στην Κύπρο στο Αγία Νάπα-ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο ερωτηματικά προκαλεί. Και να είστε σίγουροι πως αν του δώσουμε την ευκαιρία θα την κάνει τη ζημιά.

Ότι είναι πολύ αδύνατος σαν διαιτητής, δεν χωράει αμφισβήτηση, ούτε το ποια ομάδα στηρίζει. Ακόμα κι αν κανείς αγνοήσει αυτά τα δεδομένα όμως, ο φετινός του διαιτητικός βίος ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να κάνει παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Πώς είναι δυνατόν άλλωστε, όταν η Νέα Σαλαμίνα είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του μόλις την περασμένη Κυριακή για το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ, να ορίζεται σε ματς ανταγωνιστή της ομάδας που έσπρωξε, ηθελημένα ή άθελα;

Και δεν είναι μόνο αυτό. Στον πρώτο γύρο, ήταν πρωταγωνιστής στην ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Άχνα. Με την προκλητική ανοχή του, οι Ταλ και Ατάντα ξυλοκοπούσαν τον Ποτέ για ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ για κερασάκι στην τούρτα, έκλεισε τα μάτια σε πεναλτάρα πάνω στον Γκριγκαλασβίλι, που θα έδινε ακόμα και ο Κίκης Φιλίππου. Αυτός είναι ο Ψευδιώτης, εμπαθής με την ΟΜΟΝΟΙΑ και η διοίκηση μας πρέπει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να προστατέψει το σωματείο. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο, αλλά πάνω από όλα για την ομάδα μας.