Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνος μου κι όλοι σας!

Μόνος μου κι όλοι σας!

pod-ael-tsirio-b32


Με 4-3-3 και ένα μόνο αμυντικό χαφ παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κώστας Καϊάφας. Ένιωθε την ασφάλεια να το κάνει, γιατί αυτός ο ένας αμυντικός χαφ είναι η αποκάλυψη της χρονιάς, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Μιλάμε φυσικά για τον Γιώργο Οικονομίδη που έκανε άλλη μια συγκλονιστική εμφάνιση και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του γηπέδου.

Αμυντικά χαφ απέναντι ο Σακέτι και ο Ντιαλό, επιτελικός ο Μπεμπέ. Ο Γιόγιο είχε μπροστά του δυο κατά συνθήκην κεντρικούς μέσους, τους Ράμος και Δημητρίου (οι οποίοι επίσης έδωσαν πολλές δυνάμεις και δεν είναι τυχαίο που ο Μάριος αντικαταστάθηκε νωρίς) έτσι ήξερε πως έπρεπε να διατηρήσει τις ισορροπίες και να δώσει πολλά τρεξίματα. Ανταποκρίθηκε πλήρως στη νέα πρόκληση, ήταν ο απόλυτος άρχοντας της μεσαίας γραμμής, έτρεχε ακόμα και στο 93.

Ο ίδιος σίγουρα λόγω κούρασης και υπερέντασης δεν το σκεφτόταν, αλλά μετά το ματς ο Καϊάφας και το τεχνικό τημ είχαν άλλο ένα λόγο να χαμογελούν. Ο Οικονομίδης ήταν στο όριο και με κίτρινη έχανε το Αποέλ. Δεν δέχθηκε, θα είναι παρόν στο μεγάλο ραντεβού και είμαστε βέβαιοι πως θα κάνει για άλλη μια φορά τη διαφορά.