Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να είναι ξανά “φρούριο”

Να είναι ξανά “φρούριο”

gsp


Την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με την στατιστική. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, μετράει 7 νίκες σε 9 παιχνίδια, όσες και ο Απόλλωνας αλλά και η Ανόρθωση, με ένα εντός όμως περισσότερο. Μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει τρία ντέρμπι με Απόλλωνα, ΑΕΛ και Αποέλ. Δύο από αυτά, με τους πρωτοπόρους, θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να κάνει ότι όλη τη χρονιά: να υπερασπιστεί το σπίτι της. Ακόμα και σε περιόδους που δεν απέδιδε ούτε στο μισό των δυνατοτήτων της, η ομάδα μας κατάφερνε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όταν έπαιζε μπροστά στο κοινό της, να παίρνει το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Εάν καταφέρει να το κάνει και στα δυο αυτά παιχνίδια, ίσως να φέρει τούμπα και όλο το πρωτάθλημα, αφού θα μειώσει σημαντικά τις αποστάσεις. Με το κόσμο της δίπλα της, είμαστε σίγουροι πως μπορεί να το κάνει.

Όσον αφορά τώρα τα εκτός, αφού μεσολαβεί το ντέρμπι με ΑΕΛ, η νίκη επί της Αγίας Νάπας έχει σουλουπώσει κάπως την κατάσταση και πλέον έχουμε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Υπάρχει πάντως αρκετή δουλειά να γίνει ακόμα και σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.