Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκες που κτίζουν χαρακτήρα

Νίκες που κτίζουν χαρακτήρα

pod-agianapa-match93


Εντάξει δεν κερδίσαμε και την Μπαρτσελόνα. Όπως εξελίχθηκε όμως το παιχνίδι, είχε πολλές ιδιαιτερότητες και η ΟΜΟΝΟΙΑ πολλά εμπόδια να υπερβεί. Ήταν το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, ήταν η δυστοκία, ο άνεμος, αλλά και τα πολλά ανάποδα σφυρίγματα στο πρώτο μέρος. Το χθεσινό ήταν από τα παιχνίδια που ενώ είναι ξεκάθαρο πως είσαι σκαλιά ανώτερος του αντιπάλου, από κάποιο σημείο και μετά αρχίζεις να φοβάσαι πως απλά δεν είναι η μέρα σου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν συμβιβάστηκε με αυτή τη σκέψη. Πάλεψε με σθένος, πάθος και θέληση να φέρει τα δεδομένα με το μέρος της και τα κατάφερε. Έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα, την οποία όλοι πρέπει να σέβονται και να φοβούνται και πήρε μια νίκη, από αυτές που κτίζουν χαρακτήρα. Που σε κάνουν πιο δυνατό και πιο έτοιμο να διαχειριστείς καταστάσεις και δυσκολίες κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Όσο καλύτερη κι αν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, χρειάζονται μεγάλα κότσια να γυρίσεις ματς. Και η ομάδα μας τα είχε.

Θα χρειαστεί βέβαια να τα δείξει πολύ περισσότερο στα επόμενα ματς. Έχουν μείνει 13 ντέρμπι, πιθανότατα όλα με ομάδες της πρώτης 6άδας! Λέμε πιθανότατα γιατί δεν είναι ακόμα σίγουρο ποια ομάδα -ΑΕΛ ή Ερμής- θα είναι τελικά στους 6 πρώτους, όμως είναι σίγουρο πως από δω και πέρα, εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη πάντως για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Κατακρίβιαν πιο έτοιμη από ποτέ μες τη χρονιά.