Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεμπούτο για Παναγή και Κονομή!

Ντεμπούτο για Παναγή και Κονομή!

kypelo-agianapa25


Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε σήμερα ο Κωνσταντίνος Παναγή! Ο νεαρός τερματοφύλακας που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε εδώ και χρόνια το νησί μας στη θέση του και ο Κώστας Καϊάφας του έδωσε σήμερα το βάπτισμα του πυρός! Το πρώτο βήμα λοιπόν κάνει σήμερα ο Παναγή, αλλά γνωρίζει πως χρειάζεται να κάνει ακόμα πολλά περισσότερα μέχρι την καθιέρωση σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κωνσταντίνος ήταν σταθερότατος και όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών. Έκανε μια μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Παναγιώτοφ, ενώ γενικότερα ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κατευθύνει τους προφανώς πιο έμπειρους συμπαίκτες του και δείχνει πως έχει τα προσόντα να εξελιχθεί στον διάδοχο των Μορέιρα και Γιωργαλλίδη.

Ντεμπούτο εκτός από τον νεαρό πορτιέρο έκανε και ο Παντελής Κονομής  που μαζί με τον Λούβαρη πέρασαν στο 2ο ημίχρονο ως αλλαγή. O Κονομής μάλιστα σκόραρε δις παρότι αγωνίζεται στην άμυνα!

kypello-agianapa53 kypello-agianapa56