Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Ρόντρι δίνει ευελιξία

Ο Ρόντρι δίνει ευελιξία

pod-othellos-36-kaiafas-rodri


Ευχάριστα τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση, αφού ο Ρόντρι προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του Καϊαφα για το ντέρμπι. Παρότι ο Ισπανός έχασε κάποιες προπονήσεις, τον τελευταίο καιρό προπονείτο ατομικά, ενώ έχει κάποιες μέρες μέχρι το ντέρμπι για να ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας του. Εικάζουμε μάλιστα, πως με τον Ρουνιέ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, ο Ρόντρι θα είναι στη βασική εντεκάδα.

Αν η τελευταία πρόταση ισχύσει, τότε είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας ο Ερόλ Γκουλόν, πλάι στο Λεάντρο Μαρκολίνι. Η μοναδική θέση που παίζεται στα μετόπισθεν έτσι, είναι αυτή του δεξιού μπακ με τους Κυριάκου και Λομπιανίτσε να έχουν ίσες πιθανότητες. Οι σημερινή προπόνηση θεωρείται καθοριστική για τον Ιβάν Ρουνιέ, έτσι θα ξέρουμε αν τα όσα αναφέρουμε πιο πάνω πρέπει να αρχίσουν να θεωρούνται δεδομένα ή αν επίκειται νέα ανατροπή.Όσον αφορά τώρα το Φυλακτού, μάλλον θα προλάβει, μάλλον θα κληθεί όμως να δώσει βοήθειες από τον πάγκο.

Όποιους κι αν επιλέξει ο Καϊάφας, το σημαντικό είναι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να μείνουν πιστοί στην τακτική του κόουτς. Η επιστροφή όμως του Ρόντρι, προσφέρει ευελιξία στον Καϊάφα και πιθανότατα την ευκαιρία να κατεβάσει μια πιο ισορροπημένη εντεκάδα, με παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις τους και όχι κατά συνθήκην. Μέχρι το Σάββατο έχουμε άλλες 4 μέρες, το πλάνο όμως σιγά σιγά ξεκαθαρίζει.